Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Michael White, Equinox

En ung kvinna hittas brutalt mördad. Hennes hjärta har avlägsnats. Tjugofyra timmar senare finner man ytterligare en kvinna mördad. Polisfotografen Philip Bainbridge och kriminalreportern Laura Niven upptäcker att morden inte är begränsade till här och nu. Som ett eko från svunnen tid träder en chockerande berättelse fram där Isac Newton flätas samman med en dödlig konspiration. En ursinnig jakt på  mördaren inleds. Snart befinner sig Philip och Laura mitt ute i ett livsfarligt spel, fångade i de mörka labyrinterna under Oxford.

Spännande men med en  ”jaha” känsla får jag av denna boken.  Mystiska ritualer, alkemi, vansinniga människor och konspirationer långt tillbaka i tiden. Historiska personer såsom Newton är inblandade. Visst en trevlig lässtund, bra skrivet och många detaljer, språket känns en aningen tillgjort (kanske beror på översättningen?). Underhållande för stunden men inte min favorit.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu