Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


En lång paus

Ja, pausen härifrån blev visst väldigt långt. Nästan ett halvt års paus, men jag kände att bloggen och kraven på att skriva här tog bort min läslust. Jag kände mig stressad av att skriva smarta, välgenomtänkta och intressanta inlägg. Började även anpassa mina böcker för att dom skulle passa in och vara ”rätt” sorts böcker, detta ämne jag diskuterat tidigare som gör mig så arg och irriterad. Sen har även livet i sig tag upp mycket tid och ork, bla en kurs jag läste på distans (handlade om Holocaust och dess verkan och orsak), sedan träffade jag en mycket speciell person som kom att uppta min tid och då på ett väldigt positivt sätt *ler*.

Nu känner jag dock att min lust att skriva här har återkommit så jag börjar lite smått och ser vart det tar vägen med den här bloggen.  Blir framöver även en del mer personliga tankar och funderingar kring litteratur och läsandet.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu