Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Vem är Björn och vem är Benny och andra intressanta mysterier, Fredrik Lindström och Hasse Pihl

Den här boken har svenskarna väntat på länge. Äntligen raka och begripliga svar på vanliga men ack så knepiga frågor:Vem undrar inte varför det är så svårt att ljuga och om det finns parallella universum. Och vem som är Björn och vem som är Benny? Lindström och Pihl briljerar med sin kunskap utan att bli mästrande eller poserande. De går läsare till mötes och är omåttligt generösa med varsamt framvaskade fakta. Information och nya rön blir till en lustfylld läsupplevelse som både gäckar och upplyser. Boken är ett ymninghetshorn av folkbildande berättarglädje.

Mycket rolig läsning. Lättsam och ironisk. Dessa personer är mycket duktiga på att dela med sig av fakta på ett roligt sätt och utan att det blir för tungt. Dom tar upp frågor som man alltid undrat över men aldrig fått svar på. Som varför firar man egentligen Pingst, Hur lång är en mil egentligen?

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu