Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Kulturfyran

Hmm, jag har verkligen blivit fast i det här med enkäter och frågelistor av olika slag.

(http://kulturbloggen.com/) Har ett ämne som dom kallar kulturfyran, just dessa cirkulerar runt på olika bokbloggar ute i cyberymden och jag tänkte att det kunde väl vara roligt för mina läsare att få veta lite mer om mig, läsandet och böcker.

1. Vilka böcker planerar du att läsa i sommar?

Ojdå! Vilken svår fråga. Alltså jag läser så otroligt mycket, jag planerar inte så långt framåt. Tar en vecka i taget helst.Ja, jag har alldeles för mycket tid till att läsa men jag älskar det så vad skulle jag annars göra hela dagarna?? Lånar mest på biblioteket, blir ju ca 3-4 böcker per vecka som jag läser.

2. Vilken bok läser du just nu? Ta gärna en bild på bokhögen som ligger och väntar, om du har någon sådan hög.

Just nu ska jag börja på Kate Atkinson, De vilseförda. Sen håller jag på med New York trilogin av Paul Auster. Och även Denise Mina, Död i Garnethill. Att ta en bild är inte någon ide, då dom olästa böckerna befinner sig på lite olika ställen, och inte att skriva en lista, då den högen som väntar är enormt stor! Listan skulle bli evighetslång ju.

3. Hur mycket läser du varje vecka?

Ja som jag sa nyss, 3-4 st romaner/deckare. Sen blir det även en del populär fakta böcker, kanske någon novellsamling, lite dikter som jag läser lite från olika på samma gång, beroende på humöret då. Sen en del kokböcker, bakböcker och liknande med vackra bilder och inspiration. Kallas väl för coffetable books egentligen men jag kallar dom blädderböcker! Lånar ett par varje vecka på bibblan, just blädderböcker, sen bläddra jag lite i dom och njuter en stund när jag behöver det.

4. Om du skulle beskriva vad som är viktigast med en bok, med tre ord, vilka tre ord väljer du då?

Poäng, Detaljer, Språkkärlek

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu