Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Två paket!

Åh, finns det något så härligt att komma ut till brevlådan och där ligger inte bara ett utan två paket! Jag tvivlar på det! Hittade för ett par dagar sen ett antikivariat på nätet, som hade ett stort sortiment, bra priser och så blev böckerna hemskickade. Bra när man bor på landet och har en mil till närmsta affär. (http://www.pslinden.com/index.php   klipp och klistra för jag förstår än inte hur man lägger in länkar) Beställde i fredags och idag, tre dagar senare kom mitt lilla paket, inslaget i brunt omslagspapper och wellpapper, fint! Blev bara pocket denna gång, och alla var dom i mycket fint skick. Det blev:

Anna Gavalda: Jag älskade honom

Henning Mankell: Tea-Bag

J.R.R Tolkien: Sagan om ringen (har läst men vill äga, blev pocket just nu men det är en fin utgåva med vackert omslag)

Karin Alvteg: Skam

Joan Didion: Ett år av magiskt tänkande (har hört mycket om henne och speciellt denna bok så tänkte att jag passar på att provar)

En härlig blandning tycker jag! Sen kom då kvartalsboken från Folkbokens bokklubb och jag valde Pillret av Ingrid Carlberg, en bok som handlar om ”lyckopiller” och människorna som lever med dessa piller. Intressant då jag själv varit en av dom människorna. Ska bli spännande att läsa faktiskt. Så lycklig nu!Älskar paket!

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu