Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Ojdå

Väldigt vad dålig jag är på att blogga just nu… Jag är väldigt dålig på det mesta just nu, med en hand som värker, ett huvud som spökar med mig, ett hem att ta hand om med alla dess innevånare att inte förglömma, (alltså dom fem katterna, tre källingar och en Herr Hund), en mycket speciell person som jag mer än gärna lägger ned massa tid på och så på en liten hörna ska jag hinna sådant som att äta, sova, duscha och sådant nödvändigt… Läsa gör jag som vanligt, en aningen långsammare än tidigare och faktiskt har jag just nu svårt att hitta något som jag verkligen fastnar för.

Läst ut en fantastiskt bok dock Tidsresenärens Hustru vars författarnamn jag inte kan stava till. Och idag hitta jag i ett litet antikvariat Tre män i en båt av Jerome K Jerome, en så ljuvlig liten bok! Så härligt torr och brittisk, har suttit och fnissat hela kvällen. *ler*

Men dock känner jag högen med utlästa böcker kalla på mig! Så imorgon ska jag göra en kraftansträning och försöka skriva om en av böckerna i alla fall.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu