Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Brit Dahlström, Bara om böcker

Britt Dahlström är litteraturhistoriker och författare, och i denna boken tar hon upp en mängd olika fenomen som finns i böckernas värld. Hon tar upp författare som slagit igenom stort och författare som enbart blivit känd för en enda bok. Om varför man skriver under pseudonym eller anonymt. Boken är skriven från A till Ö, varje bokstav innehåller ett kapitel som är kopplat till just det ämnen. Ämnen som dyker upp är alltfrån D-deckare, E-ensam, B-biografi.

En intressant och välfylld bok, Dahlström är gedigna kunskaper om det hon berättar om. Det är en relativt lättsam bok som hoppar från det ena ämnet till det andra, men alltid med författaren i fokus. En trevlig lässtund.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu